Home2019 BlogsAtna-tur / Langs de Atna Log in

Comments

Atna-tur / Langs de Atna — 4 Comments

  1. Iedere dag een andere ‘tur’ en opnieuw een feest voor het oog! Vandaag waren we in de diepe, maagdelijke sneeuw. Helaas kort, want het sneeuwde en er zou dikke mist komen. Maar mooooooooiiiii. Helemaal alleen met ons tweeën. Hoe rustgevend willen wij het hebben?

    • Er lag verse poep genoeg op ons pad. Gelukkig liepen de paarden onder langs de rivier. Ik vind het bere eng om zo’n groep op je af te krijgen! Ik ga daar ook nooit alleen wandelen. Ben gewoon een bangerik met beesten van formaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>