Home2020 BlogsVia 3 Log in

Comments

Via 3 — 3 Comments

    • Tijdens een van onze vele omzwervingen door Noorwegen, stonden wij in de winter met de auto voor het begin van de Birkebeinerløype. Een muur van sneeuw. We konden niet verder! Er stond nergens, dat de weg ergens ophield en niet gebrøyt werd. De ski’s lagen in de hut die we toen huurden in Sjusjøen. We hebben er wat rondgebanjerd, maar zakten heel erg diep weg zonder truger! De Birkebeiner loopt over Sjusjøen, dus daar hebben we wat sporen achtergelaten. Nina van de Noorse Boekhandel in Wageningen heeft de Birkebeiner helemaal te ski gedaan. Pet je af. Zij zal de UltraBirkenløp hebben gedaan. Die is 60 km… We hebben die zelfde dag een foto gemaakt van twee Elanden, die achter wat bomen lagen te pitten. Paparazzi wist niet hoe snel zij in de auto moest komen, toen ‘han’ dreigend naderbij kwam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>