Home2020 BlogsKyststi og Vestskogen / Kustpad en Westbos Log in

Comments

Kyststi og Vestskogen / Kustpad en Westbos — 4 Comments

 1. Lieve Nardi , beste Harco,
  Leuk verhaal over jullie winter wandeling.
  Aanbod voor jullie, aan boord van de Maties bij Ekip , blijft staan.

  Hartelijke groet,
  Ties

  • Ha lieve Ties, Uit de EKIP-Whats-appen begrijp ik, dat het EKIP-nieuwsjaarsdiner de 22e februari is. Verleidelijk om van jouw leuke (herhaalde) aanbod gebruik te maken! Ik zag dat Mathijs en Janneke ook al vroegen of wij afzakken naar Nederland. Maar… dat zit er helaas niet in! Ik ga, hoop ik, half april naar Nederland om de vierde verjaardag van kleindochter Bo te vieren. Twee keer op en neer in zo’n korte tijd… In februari hebben we bovendien ieder weekend een logee en ik vermoed dat AVINOR voor Harco ‘Madrid’ in de planning heeft. We krijgen vast foto’s via WhatsApp? Kunnen we op afstand meegenieten!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>