Home2020 BlogsUvær / Genoeg regen en wind Log in

Comments

Uvær / Genoeg regen en wind — 4 Comments

  1. Nee, ik heb me ook niet geërgerd aan het weer….de héle dag voor de buis gezeten! En gekeken naar de fantastische NRK met z’n slow-tv reis rond Spitsbergen. Een programma van 10 dagen lang onafgebroken. Met beelden vanaf dek, vanaf land, met drones uit de lucht en aan boord. Met reportages en interviews en geweldige muziek. En het mooiste is: de hele reis is gewoon terug te zien via de website van NRK. Tot zover de reclame.

    • Wat een prachtige serie is het! Ik heb tijdens een aflevering wat schermfoto’s gemaakt. Misschien maak ik er nog een blog van met de linken er bij naar de NRK! Wij hebben de dagelijkse 40-minuten-samenvatting gezien. Puur genieten.

  2. Kun je ook een link sturen op je a.s blog? Lijkt me geweldig, vooral met de komende storm dit weekend, lekker op de bank
    Groetjes Ine

    • Bedoel je een link van de NRK met artikelen over de a.s. storm? Ik weet trouwens niet eens, dat het weer zo hard gaat waaien. O, ik zie het op YR.NO, zondag 12 m/sec. We gaan het weer meemaken. Zal vooral langs de westkust wel poeieren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>