Home2020 BlogsJetlag verdwenen/forsvunnet op/på Tårnet Log in

Comments

Jetlag verdwenen/forsvunnet op/på Tårnet — 4 Comments

  1. Eigenlijk wel een mooi verhaal, dat we het niet konden vinden. Wie weet gaan we nog een keer voor een herkansing. Veel plezier komende dagen!

    • Dat gaat lukken! We hebben vandaag eerst een stuk kyststi (kustpad) gepakt en toen naar Fossekleiva. Dat industriële monument in het volgende dorp Berger. We hebben meegedaan aan een experimenteel bordspel m.b.t. bijen. Dat was zeer bewustwordend m.b.t. de klimaatveranderingen! David heeft de makers tips aan de hand gedaan om het in de vorm van een modern ‘game’ verder te ontwikkelen. Je zult maar prof in moderne media zijn op een universiteit. Dan gaat de Philipsfabriek direct werken in die bovenkamer! En… ik daag jou uit voor een herkansing! Inclusief een voorstelling op Fossekleiva. Mind setting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>