Home2020 BlogsStormfloen / Stormvloed Log in

Comments

Stormfloen / Stormvloed — 2 Comments

  1. Bij foto 15 moet ik even ingrijpen, want op het onderschrift stond Bodø, de mevrouw zei Bø, maar de zoutwagen was toch echt uitgegleden tussen Ulefoss en Lunde. Gelukkig was ik die dag vrij anders had ik niet eens naar m’n bus (werk) kunnen rijden. Ik vond m’n eigen garagepad ook wel glad en ben maar hout gaan zagen. Later op het nieuws zag ik ook pas wat er gebeurd was. Waarom rijden die strooiwagens eigenlijk niet achteruit? Dan strooien ze hun eigen route!

    • Je hebt een uitvinding geopperd! Achteruitrijden of de strooibak voor de auto binden? Heb jij mazzel gehad, dat je geen dienst had!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>