Home2020 BlogsStyremedlem Røde Kors / Bestuurslid Rode Kruis Log in

Comments

Styremedlem Røde Kors / Bestuurslid Rode Kruis — 2 Comments

    • Dank je wel. Ben best een beetje trots. Dat zegt best iets over een geslaagde integratie. Mijn naam moest uitgesproken worden en ik kwam niet te hulp. ‘Nardi’ gaat prima, maar ‘Eshuis’? Ik heb heerlijk gelachen. De eerste bestuursvergadering na de Jaarvergadering is met een beperkt aantal mensen. Ik ben benieuwd of dergelijke vergaderingen ook vervallen. Het Røde Kors heeft namelijk pittige regels opgesteld voor alle organen. Doel: op de been houden van het enorm aantal vrijwilligers die de Røde Kors Hulpdiensten vormen en politie en brandweer e.d. ondersteunen. Het Rode Kruis in Nederland en het Røde Kors in Noorwegen zijn nogal verschillend georganiseerd, ontdek ik nu in hoog tempo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>