Home2020 BlogsKorona-oppmuntring / Corona-tegengifjes Log in

Comments

Korona-oppmuntring / Corona-tegengifjes — 2 Comments

    • Hard nodig toch? Het meest confronterend is het boodschappen doen. Het gehannes om elkaar op 2m te passeren. In de auto alles in te wrijven met antibac. Bankpas, telefoonetui waar de bankpas in zit, deurpost auto binnen en buiten en handen. Naast mij zie ik hetzelfde ritueel. Maar lastiger is, wat dit doet in mijn bovenkamer. En in al die andere bovenkamers! Blij in winkels die de regels volgen en antibac bij de voordeur hebben, vakken hebben gemaakt waarmee we 2m afstand kunnen houden, plexiglas bij de kassa, maar er zijn ook winkels waar het niet zo handig gaat. Ik kom dan thuis met een ‘beladen’ gevoel. Wij proberen alles te vermijden en slechts in winkels te komen als het nodig is. Harco werkt thuis. Best lastig, kost veel meer energie. Dan helpen die gifjes! En het opbeurende praatje van het koningspaar. Houd de moed er in, heb vertrouwen in de overheid. Nou, dat hebben we dan hier, want tot nu toe gaat het best goed met de cijfers hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>