Home2020 BlogsUtsikten til Kroksbukta / Uitzicht op Kroksbukta Log in

Comments

Utsikten til Kroksbukta / Uitzicht op Kroksbukta — 2 Comments

    • Duncan vertelde mij, weken geleden, dat je iedere keer een andere wandeling kunt vinden pal naast je huis. Hij woont hier bijna zijn hele leven. Een fantastische fotograaf. En iedere keer als wij een ander pad kiezen, eigenlijk naast dat andere pad van de dag ervoor? Dan denk ik: Duncan? Je hebt gelijk! Het is prachtig hier. We hebben de Rondane nog tegoed!!! Weer anders, ruiger en misschien mooier, vanwege zijn ruigheid. Bofkonten, dat beseffen wij ons iedere dag!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>