Home2020 BlogsRøde Kors og statsministeren om påskeberedskapen / Rode Kruis en Pasen Log in

Comments

Røde Kors og statsministeren om påskeberedskapen / Rode Kruis en Pasen — 2 Comments

  1. Aha, men mag toch met de boot weg? Dat was enkele dagen geleden toch een oproep om dat ook niet toe te laten staan?

    • Huttenverbod, dat was al ‘oorlog’. Nu nog het bootjesvolk… Je mag het water op in jouw eigen kommune, bij mooi weer, met volle tank en als je zeker weet dat je de reddingsboot van het Rode Kruis niet nodig hebt. Die kerels hebben wat anders aan hun hoofd! Want die kerels moeten ook besmette mensen transporteren, als alle andere diensten bezet zijn. Afkloppen… de reguliere diensten kunnen het nog aan, maar het is een broos evenwicht, zelfs in Noorwegen! Wij mopperen wel eens op de braafheid van de Noren, maar… nu is het een zegen! 99% van de Noren doen wat de overheid vraagt tijdens deze Koronakrisis! Dungandånd!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>