Home2020 BlogsEn stilig benk / Een smaakvolle bank Log in

Comments

En stilig benk / Een smaakvolle bank — 2 Comments

    • Klopt, weinig kilometers, na 17 uur/werktijd. Maar… wel lekker om ff uit te blazen. Meteen in een prachtige omgeving. Die km registreer ik voor de Noren hier. Zij vinden het prachtig om te weten, hoeveel kilometers een wandeling is en hoe een diagram er uit ziet. Inderdaad, wij zitten in een dorp, gelukkig niet in Oslo of Bærum e.d. En dan mag een Noor óók nog niet naar zijn hut in de rimboe! Wij zitten gelukkig in Svelvik direct in de natuur. Genoeg wandelingen om mensen te ontlopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>