Home2020 BlogsMeget fornøyd! / Helemaal in zijn sas Log in

Comments

Meget fornøyd! / Helemaal in zijn sas — 2 Comments

  1. Leuk hè, terrasje bouwen! Ik heb er ook twee (kleine) onder de duim. Daar gaan we nog eens een goede borrel op drinken! Ik ben wel onder de indruk van dat gaatje in de rots geboord. Rrrrrrrrrrpffff

  2. Dat gaatje ging als boter! Onze buurman heeft zijn gereedschap meer dan goed op orde. Hij kwam met een mega steenboor. Die werkt! Scheelt ons weer een steenboor huren, want zonder zo’n ding begin je hier niks in de bostuin, gevuld met rotsen! Harco vermaakt zich er prima. Kan hij het binnen zitten afreageren i.p.v. naar huis rijden langs het prachtige Drammensfjord en met dat lieve pontje oversteken. Misschien pakt hij het terras boven de voordeur, bij de keuken, ook nog aan. Die vloer is hard aan vervanging toe. Niet dat deze instort, maar de planken zijn de dagen zat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>