Home2020 BlogsUmulig mye snø / Niet te geloven zoveel sneeuw Log in

Comments

Umulig mye snø / Niet te geloven zoveel sneeuw — 4 Comments

    • Dat was dus het commentaar van Mink! Goed geraden. Als hij dit in het echt zou zien? Dan raakt hij niet meer uitgepraat. Die sneeuwmuren zijn heel hoog. Ze graven een tunnel. Een paar jaar geleden mochten wij er als 1e door. Wat een sensatie!! Bere blij dat wij de bus toen al hadden. Met zomerdek kom je daar niet zo ver.

  1. En dan te bedenken dat straks al dat sneeuw weer zal smelten en er groot gevaar is voor overstromingen. Gelukkig wonen jullie hoog en droog. Iets noorderlijker krijgen ze vast last.

    • De zandzakken liggen al voor de deur! Wij gaan Hemelvaartsdag naar de hut, maar moeten eerst kijken hoe de E6 richting Ringebu er bij ligt. Ongeloooooooflijk veel sneeuw smelt nu. Er komen overstromingen, aardverschuivingen. In Noord Noorwegen teveel van het goede (sneeuw!) in het zuiden te weinig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>