Home2020 BlogsTunnsjøflybrua – Okstindbreen Log in

Comments

Tunnsjøflybrua – Okstindbreen — 2 Comments

  1. Lekker weinig mensen op al die plaatjes! En ik zie mijn volgende fietsroute al….over de gamle Steinfjellveien. Hoe is het met de verkeersdrukte op die E6? Alleen maar witte bobiler of ook veel lastebiler? En pas op hè, niet stiekum een stukkie Sverige meepikken…heb je meteen 2 weken busarrest!
    Fortsatt god tur!!

    • We hebben die foto voor jou genomen! Mooi daar!! E6 is goed te doen. Wit van de bobilen, weinig vrachtverkeer. De Noren hebben tenslotte massaal vakantie! En nee, we zetten geen stap Zweden in! Het is bere rustig, zodra je op kleinere wegen komt. En daar zitten wij vooral….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>