Home2020 BlogsSkjomveien Log in

Comments

Skjomveien — 2 Comments

    • Sorry… Wij ontdekken opnieuw hoe schitterend Noorwegen is. Wij hadden vorig jaar geen zomervakantie (1e jaar bij nieuwe werkgever geen vakantie!), dus eigenlijk zijn wij nu pas na onze emigratie ”in eigen land” op pad! Met heel veel Finnen, die verzot zijn op Senja en Noorwegen al in mochten (net zo’n laag besmettingscijfer als Noorwegen). Wat denk je waar we het dan over hebben? Over de Zweden, die we niet binnen mogen in Finland en Noorwegen! En dan gniffelen we. Oeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>