Home2020 BlogsToppen av Segla i Senja / De top van Segla Log in

Comments

Toppen av Segla i Senja / De top van Segla — 4 Comments

  1. Heb je tóch maar mooi één van Senja’s mooiste toppen beklommen! Met je machientje! Fantastisch was het, toch? Ik was er vorig jaar op 29/6, op m’n fietsschoenen, en kwam slechts 3 mensen tegen. En 2 natte sokken.

    • Jij bent helemaal een kanjer. Fietsen met bagage, tent, eten en dan nog zo’n top! Op fietsschoenen? Jemig de pemig!!!! Als je weer op Senja komt? Beklim dan Sukkertoppen. Tot de laatste meter… Er hing een ketting om de laatste meters te overwinnen. Akelig steil en smal. Blog komt nog… ik barst inmiddels van de cliffhangers 😉

  2. Geweldig na een fikse klimpartij, zo’n fantastisch uitzicht te mogen meemaken. En met recht; trots op jezelf te zijn. Petje af.

    • Dank! Ik voel het als overwinning op de ”achter-de-geraniums-jaren” en als ik om mij heen kijk, hoor ik ook nog tot een kleine groep ”ouderen” die naar boven klimmen. Dat is het beste medicijn wat ik mij kan bedenken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>