Home2020 BlogsTi på topp: Sjursviktindan Log in

Comments

Ti på topp: Sjursviktindan — 6 Comments

  • Ja, je moet zeker nog een keer naar Senja gaan. Ik heb er nieuwe zomerstappers aan over gehouden ;-). Eindelijk schoenen gevonden die ons wandelgedrag bij mooi weer aankunnen 😉 Senja is prachtig en… als je de E6 vermijdt, is het niet druk. Op Segla waren veel mensen, maar op de rest van de klimpartijen troffen we een handjevol lotgenoten aan! En dan die uitzichten op de toppen! Vandaag onverwacht een top tur op het eiland naast Sommerøya (noord van Senja). Precies toen het niet regende. Bofferds!

  • Het is klimmen en hard werk. Maar als we dan op een top staan, worden we fors beloond! ”Dat pakt niemand ons meer af”, denken we dan. Puur genieten!

 1. Wat een mooie en vermoeiende dag hadden jullie .
  En wat een jaloersmakend mooi uitzicht daarboven .
  We genieten met jullie mee .
  Ciao….Frits

  • Dat vermoeiend valt mee hoor! Er zit aardig wat training in die benen van ons. We hebben warme ‘toddy’ en lunch bij ons. Dus geen haast! Ik blijf maar achter lopen met bloggen. Teveel mooie indrukken! Godsmooi (sorry) land

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>