Home2020 BlogsTromsø – Sommerøya Log in

Comments

Tromsø – Sommerøya — 6 Comments

  1. Heerlijk! Omwegen bestaan niet op reis. De reis is het doel. Of was de ferry Laukvik – Brennsholmen uit de vaart?

    • Nee hoor, die vaart wel. Maar we wilden over Tromsø naar Sommerøya. De wachttijd valt daar ook nog wel mee. De wachttijden bij andere ferjes is schrikbarend!!! Ons reisdoel is het vermijden van de E6. Dat is best lastig, want zoveel keus is er soms niet! Of een dag in de rij of de E6 op. Nou mogen wij absoluut niet klagen, want we hebben het bere rustig tot nu toe! Blijkbaar hebben we een fijne neus om toeristtraps mis te lopen 😉 En die bus is verliefd op zandwegen 😉

  2. Bovendien is Tromsø best een leuke stad met een paar interessante musea, de ijszeekathedraal en veel water en dus boten en bootjes.

  3. Wij hebben toentertijd het eiland rondgefietst met een tentje achterop. Geen regen-, maar sneeuwbuien. Eenmaal op de camping was het droog, maar niemand te zien. Wel hoorden we veel sneeuwhoenders en zagen we veel rendieren. Prachtig.

    • We hebben alleen dat ene rendier gezien, die bij een zalmverwerkbedrijf zijn dagelijkse happie kwam halen. Verder geen rendier gezien. Zitten nog noordelijker nu. Toen we een paar jaar geleden in de zomer door Lapland naar Zweden en Finland reden, struikelde de auto er over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>