Home2020 BlogsAlta Canyon Log in

Comments

Alta Canyon — 2 Comments

  1. Ha, Gargia Fjellstue! Daar heb ik goede herinneringen aan. Het is een fijne plek om te verblijven en de eigenaren zijn plezierige mensen. Sølvi heeft Huskies voor hondeslederijden. Zij doet onder meer aan de Femund mee. Bij Gargia Fjellstue begint een wandeling naar een brede waterval. In de tijd dat ik er verbleef was die bevroren. Een schitterend en indrukwekkend gezicht, alsof Harry Potter was langsgeweest en de waterval op standje bevroren had gezet. Je kunt er trouwens nog veel meer wandelingen maken.

  2. Maar het was wél een prachtige omgeving naar de canyon. We weten dat jullie genoten moeten hebben, uitgezonderd dan die steek die je hebt opgelopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>