Home2020 BlogsSteinvikholmen – Svelvik Log in

Comments

Steinvikholmen – Svelvik — 4 Comments

 1. De laatste vakantieblog? Bedankt voor de prachtige diashows! Eer van je werk! Het was leuk om met jullie mee te reizen met de kaart op tafel. Die E 6 is dus echt zo gek nog niet, valt me alles mee!

  • Ik ben bijna klaar… want Harco vindt, dat ik het laatste blog nog kan afronden met een thuisfoto. Nou, die heb ik net gevonden. Hahaha. Kijk straks nog maar een keer.
   Die E6 is met de auto geen straf! Daarom maak ik vanuit de bus ook foto’s. Blogkijkers die meereizen, kunnen zien dat de hoofdweg in Noorwegen dan bereden wordt als een slak, maar dat je er heerlijk kunt onthaasten! We hebben in 4 weken niet 1 keer een toeter gehoord! Op de E6 wordt af en toe wel onverantwoord ingehaald. Wij stigmatiseren dat haastvolk als ‘Oslogangers’, die nog in een te hoog tempo leven. Maar het kan natuurlijk een plaatslijke idioot zijn! Er kwam een keer een auto frontaal op mij af (ik reed) op de E6. Dan zit je gewoon te wachten op de klap. De auto die werd ingehaald heeft daarna geknipperd als een malle. Ik zat met knikkende knieën en Harco toch wel! De E6 wordt pittig aangepakt! Er komen steeds meer nieuwe stukken in. Volgens mij liggen er ook plannen voor Ringebu op tafel. Daar gebeuren teveel ongelukken. Je moet op de A6 met 50 km/uur door de dorpen en Ringebu is nogal druk. Kassa dus! O ja, dank voor jouw compliment!

 2. Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt en ons laten meegenieten van de schitterend foto’s
  Veel sterkte met het ruimen van onkruid, mossen, slakken en andere vakantiehuis-en tuinbewoners.
  Dank voor de mooie serie

  • Graag gedaan, Ine. Zo houd ik mijn dagboek bij en maak er ook nog anderen blij mee. Win-win! Noorwegen is gewoon fantastisch mooi. Iedere keer anders, steeds verrassend. Een saaie wandeling is een onmogelijke zaak. En zelfs op de E6 blijf je bij de pinken, want er is zoveel te zien. Maar ook dicht bij huis kunnen we uit de voeten. Sinds de Korona pakten we bijna iedere dag een ander pad vanuit huis, totdat we met vakantie gingen. Zou je toch niet bedenken? Maar Noren zijn goed in ‘wandelen en dus wandelpaden blijven belopen’. En de tuin?… ik broed op meer bloemen volgend jaar. Harco wil een wilde bloementuin, dus…. dat wordt zaaibakken maken, die van de grond staan en in het voorjaar tot mei/juni met plastic bedekt kunnen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>