Home2020 BlogsHvis insektene forsvinner / Als insekten verdwijnen Log in

Comments

Hvis insektene forsvinner / Als insekten verdwijnen — 4 Comments

    • Ja, het is een prachtige fotorapportage met een duidelijke boodschap! De NRK doet wat dat betreft hele mooie dingen. Over de klimaatveranderingen had de NRK een paar maanden geleden ook zo’n duidelijk verhaal, gedragen door foto’s!

    • Ja, dat heb ik ook gelezen op NRK. Nog niet gezien hier, maar wel hele grote mieren. Groter dan bosmieren. Enge beesten. Blijkbaar heeft het natte voorjaar een vreemd effect op alle kleine kruipers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>