Home2020 Blogs29º maling og kvitte oss av mose / 29º schilderen en ontmossen Log in

Comments

29º maling og kvitte oss av mose / 29º schilderen en ontmossen — 2 Comments

  1. Petje af voor jullie activiteiten, wij zijn met deze temp volkomen in rust.
    Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt, we hebben meegenoten. Een schrale troost voor ons quarantaine gedrag.
    Gelukkig voelen we ons prima.

    • Gezondheid is het meest belangrijk. Vooral in deze vreemde Koronatijden! We hebben inderdaad een schitterende vakantie gehad. We zoeken kleine wegen op met wandelmogelijkheden. Duiken ergens op, waar wij zelf van zeggen: ”Hoe hebben we dit nu weer gevonden?”
      We hebben achterstallig onderhoud aan ons huis en zolang het droog en zonnig is, moeten we er gewoon tegenaan! Want het is hier eerder winter dan in Nederland. Vorig jaar sneeuwde het in november! Harco heeft 1,5 deel van het dak ontmost, gespoten en nu in de anti-mos. Dat moet inwerken en dan kan hij de pannen schilderen. We leren hier aardig wat over onderhoud van een houten huis! Terwijl Wierhooft ook een houten huis was. We merkten vandaag lachend op, dat in de inburgeringscursus moet worden opgenomen: bouw aan je balkon, maak die groter, zaag veel en klus vooral! Dan hoor je er helemaal bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>