Home2020 BlogsPika + Knappen 2x Til Tops Log in

Comments

Pika + Knappen 2x Til Tops — 2 Comments

  1. Wat een prachtige herfstkleuren . Mooie foto’s . Hier is alles nog een beetje groen . Maar ook nog maar eventjes . Volgende week nog op pad met de Artemisia . Het lijkt nog mooi najaarsweer te gaan worden . Ciao …. Frits

  2. We zijn uiteindelijk naar huis geregend, omdat Harco hyttekantoor had. Dat is niet handig, mij als stille muis in huis. Zo’n hut kraakt bij iedere stap! Precies op tijd, want de volgende dag sneeuwde het. Sneeuw die zo weer weg is, dus daar gaan wij niet van uit ons dak! Nu is het onstuimig herfstweer. De meeste boten liggen op de kant. Korte zomers hier. Niks zo lang genieten als jullie met de Artemisia. Je ziet op een foto dat het maar 4 graden was en dat wij met opgestroopte mouwen lopen. De zon geeft hier meer warmte dan in Nederland. Dat blijft een gekke ervaring! Veel zeilplezier in de herfstweek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>