Home2020 BlogsFriisvegen: Helakskletten Log in

Comments

Friisvegen: Helakskletten — 4 Comments

  1. Nee, die aandrang voel ik nooit. Vorig jaar kwamen we met Marco te ski, toen we een helling op sjouwden vanaf de Trollløypa, ook een gewei tegen. Daar staat Marco nog zo dolkomisch mee op de foto. Ook niet meegenomen. Bij een hut weghalen? Ondenkbaar! Volgens mij kun je dan nog beter inbreken en met de stereo er van door gaan. Kom de Noren niet aan hun jachttrofeeën…. heilig bezit!

  2. Ga de volgende keer maar weer met de mannen op pad, die wijzen je wel de weg naar de Helakskletten;-) Ik vond hem écht de moeite waard!

    • Jaja, daar gaat mijn tur-vertrouwen 😉 Gisteren ook al het spoor bijster in aaneenrijgende omgehakte bossen. Geen pad te bekennen en wat op Garmin een pad leek en ook was, heel erg nat en niet de juiste. Thuis heb ik kaarten over elkaar gelegd en nu heb ik de gruves beter in beeld. Volgende keer beter!
      Ik heb van de huisarts de puf gekregen, dus als we Helakskletten bestijgen, kan ik beter meekomen. Hoewel er voor dat linker been geen pillen bestaan, maar die stokken compenseren genoeg met spierkracht uit mijn armen. Er is hoop! Uitdagende buckelt list: Blefjell, Helakskletten, te ski på Rondane i vinter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>