Home2020 BlogsSopp og såpevann / Paddenstoel en zeepsop Log in

Comments

Sopp og såpevann / Paddenstoel en zeepsop — 2 Comments

  1. Wij hebben in Nederland geen paddenstoeleneetcultuur, er wordt veel gewaarschuwd voor gelijkende soorten die giftig zijn.
    Met de komst van Oost-Europianen zien we steeds meer afgesneden stelen. In de oude Alkmaarse hout, bekend om de grote aantallen eekhoorntjesbrood zijn in een paar nachten wel 140 stuk weggesneden. De bewoners zagen “de rovers” met zaklantaarns door de bermen. Het is verboden, zonder toestemming van de eigenaar mag je niet plukken en dan nog alleen voor eigen gebruik. Gelukkig maar, kunnen we er allemaal van genieten, we zijn nu eenmaal te dicht bevolkt.
    Ik zal je een mooie foto appen van een mooie vondst gisteren (weet niet hoe ik hier een foto kan toevoegen)
    Wij genieten iedere zaterdag van jullie prachtige foto’s in de mooie natuur en hebben bewondering voor jullie geklus.

  2. Tusen takk / 1000 x dank, voor die mooie paddo-foto’s via Whatsapp. Welige groei daar, prachtig. Ik denk dat de Nederlanders en de Noren evenveel risico nemen: niet dus! De slachtoffers vallen hier ook niet onder de Noren… het blijft risicovol. Er zijn in Noorwegen diverse plekken, waar je de mand met paddo’s kunt laten nakijken. Giftig en te dicht in één mand? Dan wordt de hele vangst weggegooid. Dank voor jullie compliment! Ik heb aardige Olympus-ogen ondertussen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>