Home2020 BlogsMellom barken og veden / Tussen wal en het schip Log in

Comments

Mellom barken og veden / Tussen wal en het schip — 4 Comments

    • Ja, dat is het nieuwe boek: Perler for svin, geschreven door Per Egil Hegge. Ik heb de papieren versie, dan kan ik bladeren. Ik schrijf uitspraken voor in het boek (meteen al aan’t kladderen, geen boek of kaart is veilig…), zodat ik later kan kijken of ik deze kan vinden. Ik hoop nog die uitspraak te vinden die ik totaal verkeerd had geïnterpreteerd!

  1. Grappig, Rob heeft ooit giga veel ( hij heeft t over 1200) Nederlandse spreekwoorden met lichaamsdelen verzameld!
    Blijft een leuke bezigheid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>