Home2021 BlogsSkøyteløpere på Gjevillvatnet / Schaatsers op Gjevillvatnet Log in

Comments

Skøyteløpere på Gjevillvatnet / Schaatsers op Gjevillvatnet — 2 Comments

  1. Ooohhh my Gooood, zó’n ijsvloer is een wens voor elke schaatser!!
    Erdoorgaan is nie fijn!
    En dat “kraken”…. er bestaat geen mooier geluid als het: “ klonk-klonk” geluid van een verse, grote ijsvloer!
    Heimwee….

    • Toen we nog op de boot woonden en in het ijs lagen, hebben we die gracht er om heen gebouwd met luchtbellen, omdat dat bonk-bonk dag en nacht door ging. Een echo van hier tot Tokyo! Maar kraken is een ander ‘¨koekkie’. Pa heeft mij de volgende dag, toen ik weer ontdooit was tussen hete kruiken, het ijs weer opgejaagd. Heel verstandig, anders hadden mijn schaatsen nu nog steeds in de wilgen gehangen! Maar… ik blijf bang! Niet langs de rand van het Veluwemeer, als ik weet dat je er kunt lopen, maar als ik zo’n sloot-uitloop moet passeren en het kraakt? Dan krijg ik inees jouw tempo. En dat is volgens mij verdomd snel 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>