Home2022 BlogsVanlige folk sin tur / Nu is het gewone volk aan de beurt Log in

Comments

Vanlige folk sin tur / Nu is het gewone volk aan de beurt — 2 Comments

    • Nu je het zegt! Harco heeft er een! Zo’n vreselijk witte lange, ouderwetse. Geen idee wanneer deze in de collectie is gekomen, maar hij trekt um niet aan. Ik kan die dus lenen of wij kunnen die te leen stellen, maar die ligt op Lunden. Ik heb wollen maillots met en zonder voeten er aan. Hele dikke maillots ook nog! En dan hebben we nog een leger aan ski-onderkleding met lange benen en lange mouwen. Kortom: met 2 kachels er bij kan niemand hier bevroren raken (hopen we). O ja, laatste wapen: warme toddie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>