Home2022 BlogsFugler røyket ut / Vogels uitgerookt Log in

Comments

Fugler røyket ut / Vogels uitgerookt — 2 Comments

  1. Ik volgde de blogs van jullie vakantie van achter naar voren dus het is een beetje gekke plek om mijn waardering voor jullie vakantiefoto’s uit te spreken. Superleuk om jullie klusvakantie in plaatjes te zien en die valkenfotos zijn echt jaloersmakend 😉

    • Die Torenvalken, ja, die zijn bijzonder zo dicht bij mensen. Pa en ma Valk hadden ons hier niet bedacht, de stumpers. Gisteren naar Blåkampen vloog er weer een over ons heen en we hoorden bekend gepiep van een jonge. Helaas niet met de lens kunnen vinden! Die klusfoto’s zijn leuk voor laaaaaaater! Als we oud en uitgelopen bij de kachel zitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>