Home2022 BlogsArbeidstelt kollapset / Werktent ingestort Log in

Comments

Arbeidstelt kollapset / Werktent ingestort — 2 Comments

  1. Die spiralen werkten bij ons goed.. wij hebben ze nog uit Suriname aan boord.. gezond mmwwahh weet ik niet erg daar vandaan. maar ze doen het goed

    • Alleen in mijn gezicht meer dan 40 beten. Ik ben gehavend!! Harco 1 beet. Toen het rieten dak van mijn ouders huis vervangen moest worden, kwamen er vlooien uit het riet. Niemand een beet. Mijn ouders brachten mij in Zwolle naar de 1e hulp van het ziekenhuis. Mijn lijf was van top tot teen gebeten, rood en opgezwollen! Mega dosis antihistaminica gekregen en zalf. Ik ga mijn overdosis maar uit de medicijndoos halen! Want anders loopt Harco straks een meter voor mij en roept: BESMET!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>