Home2022 Blogs9. Med Harco + Marco på tur / Met Harco + Marco op reis Log in

Comments

9. Med Harco + Marco på tur / Met Harco + Marco op reis — 6 Comments

    • Zo kijken we er ook terug. Het was bere gezellig en leerzaam. Wij wisten niet, dat de omgeving van Tynset zo mooi is. Een overgang richting Femunden, delvis, met die prachtige moerassen en blauwe bergmeren. Prachtige boerderijen. Top! Ook voor topturer 🙂

      • En dat, terwijl Tynset zelf niet echt de schoonheidsprijs voor architectuur verdient, met het raadhuis als top. De kerkjes in de omgeving maken veel goed en ook die enkele setertuner. Het gaat mij vooral om de wijijdse omgeving met vele turmuligheter, te voet, per fiets en te ski. En ook de ligging van Tynset tov. andere interessante gebieden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>