Home2022 BlogsPrøvekanin / Proefkonijn Log in

Comments

Prøvekanin / Proefkonijn — 2 Comments

    • Dan krijgen we hier in het dorp op ons donder! Iedereen weet dat jullie komen. Een overhoring staat ons zeker te wachten. Als we vertellen, dat we stampot met rookworst hebben gegeten met Kerst? Dan worden we het dorp uit gejaagd!!!!!! Kennismaking met de Noorse Kerstcultuur kunnen wij jullie toch niet onthouden? Gelukkig dienen we bij ieder gerecht aardig wat alternatieven op. Ooooooooit kom ik nog eens trots de keuken uit 😉 PS. ”roerbakmeuk” is uitgesloten, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>