Home2023 BlogsMer snø og på ski / Meer sneeuw en te ski Log in

Comments

Mer snø og på ski / Meer sneeuw en te ski — 2 Comments

    • Dat doe jij toch ook te schaats? Niks eng, hoor, de meeste Noren zijn doorgaans alleen op pad. Als je er dan een tegen komt, ik bedoel zo’n Noor in zijn uppie, maken ze een kletspraatje. Nu was ik alleen, want de sneeuw lag kniediep, 70 cm, en als je dan geen toerski hebt zoals wij, zak je te ver weg. Dus geen Noor te bekennen! Ik kwam die kleine helling amper op in ‘fiskebein’, omdat de skies verdwenen in de losse sneeuw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>