Home2023 BlogsGrave en sti til vedrøysen / Pad graven naar houtstapel Log in

Comments

Grave en sti til vedrøysen / Pad graven naar houtstapel — 2 Comments

  1. Flink veel gesneeuwd zo te zien. Dat betekent ook flink scheppen. Gelukkig dat het lekker weer was op dat moment.

    • Er ligt in heel Noorwegen uitzonderlijk veel sneeuw deze winter. In Svelvik brøyt Knut doorgaans voor ons en doe ik de delen op het erf, waar Knut met zijn sneeuwmachine niet bij kan. Bij de hut brøyt Erik de oprit vlak voordat wij komen, als wij hem dit vragen. Of tussendoor bij sneeuwval, want zelfs met de trekker was het teveel! Dan moest hij brøyten in twee keer om er door te komen, n.b. met een grote trekker. Kun je nagaan! Maar Erik kan lang niet overal komen en zodra wij gelandt zijn, doen wij de oprit en de rest er omheen zelf met de machine. Het pad naar de buren bij de hut hadden wij niet bijgehouden. Er lag zoveel, dat je er niet meer doorkomt met de sneeuwmachine. Dus… het oude handwerk! Geen abonnement voor een trainingscentrum nodig! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>