Home2023 BlogsTur til isete Myfallet / Tocht naar ijskoude Myfallet Log in

Comments

Tur til isete Myfallet / Tocht naar ijskoude Myfallet — 2 Comments

    • Domme waaghalzen, maar we wilden allebei die half bevroren waterval zien. Die vraag, hahaha, nee geen pootafdruk van een beer! Ik vroeg waarom stenen in de winter een etage lager zakken en daardoor een gat creëren. Daar snappen wij niks van. Het is een soort leem. Dat was vast extreem nat? Dus die steen ging er door? En toen kwam ‘meneer vorst’, dus stond de tijd in het proces stil. Maar dat is wat deze domme waaghalzen kunnen verzinnen. Of het klopt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>