Home2023 BlogsKjernebiter på besøk / Appelvink op bezoek Log in

Comments

Kjernebiter på besøk / Appelvink op bezoek — 2 Comments

    • Tusen hjertelig takk Frits oftewel: hartelijk dank! Ik ben toevallig nu (vrijdagmiddag) druk met het maken van een overzicht van de vogelvangst van Bert Winters op Den Oever en van Miro van Wreckem op Sollia. En onder die vogelvangsten (vogelringen) zet ik de vogels die wij op Lunden zagen in 2023. Dan nog vertalen van Nederlands in’t Noors en omgekeerd en dan weet de volgelliefhebber die op het blog kijkt, waar wát vliegt! Op voorhand al een grappige ontdekking, dat er op Sollia ook meeuwen vliegen, terwijl het ‘binnenland’ is! Waarschijnlijk omdat er zoveel meren zijn en in die meren zit pittig vis. Nu dan ff niet, er ligt bijna overal ijs! Ik voeg het vogeloverzicht nog aan het laatste blog toe over Vogeltrek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>