Home2023 BlogsNordlys Mariås / Noorderlicht Mariås Log in

Comments

Nordlys Mariås / Noorderlicht Mariås — 2 Comments

    • Daar heb jij vast ook vaak genoeg van genoten als je op hogere hoogte voer? We hopen dat we meer geluk hebben als we met Kerst twee weken op de hut zitten! Hier in Svelvik mopperen alle lui die een camera hebben. Beetje groen uitgeslagen beelden van donderdag op vrijdag de 1ste, dat was het dan. Er komen meer nieuwe kansen. Op YR.NO (app en website) kun je dagelijks de kans op noorderlicht bekijken in keurige grafieken incl. KP-index. Ik heb oook nog de app Aurora op mijn mobieltje. Harco zit uitgeput op de bank, want ik was er vrijdagnacht 4x uit… KOUD!!! en dan ook nog geen mooie plaatjes. Nu is het -11º, dus een bevroren hobby, dat ‘noorderlicht-jagen”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>