Home2023 BlogsSherrytrifle Log in

Comments

Sherrytrifle — 10 Comments

 1. Hij ziet er weer heerlijk uit , Nardi .
  Sinds ik er via jou , ooit aan boord , kennis mee gemaakt heb , staat de trifle ook regelmatig bij ons op tafel . Moet natuurklijk wel een kerst- of andere feesttafel zijn . Dat snap je . Je maakt zoiets niet op zomaar een sombere donderdag in Februari……toch ?
  Ook dit jaar heb ik me bij het “broers en zus kerstdiner” weer opgeworpen als de toetjes/trifle kok . ( iedereen verzorgt een gang ) Ciao……. Frits

 2. grappig , of misschien wel niet …..hahaha. In jouw blog zit een vertaalapp verstopt . ( denk ik ) Die vertaalt ongevraagd mijn Nederlandse woord “gang” ( van een maaltijd) in bende . hoe nu verder …. ?

  • Daar spelen zich rare dingen af in De Bilt, Frits. Er zit in mijn blog geen vertaalapp. Naast mij ligt de dikke Van Dale: NL-NO, NO-NL. En dat ”er” verdwijnt als sneeuw voor de zon? Soms denk ik, dat kunstmatige intelligentie als stiekem actief is en ongevraagd meedenkt? Ik lees gelukkig mijn tekstren doorgaans nog na en het is niet de 1e keer, dat er iets staat wat ik niet bedacht heb!

  • Dat is niet eens een vertaling van Nederlands in Noors! Raar hoor!! Het spookt in jouw toetsenbord! Vertalen in het Noors is namelijk ”å oversette”. Ik zou dat spook maar wegjagen met printinkt!

 3. Hij ziet er weer heerlijk uit , Nardi .
  Sinds ik er via jou , ooit aan boord , kennis mee gemaakt heb , staat de trifle ook regelmatig bij ons op tafel . Moet natuurlijk wel een kerst- of andere feesttafel zijn . Dat snap je . Je maakt zoiets niet op zomaar een sombere donderdag in Februari……toch ?
  Ook dit jaar heb ik me bij het “broers en zus kerstdiner” weer opgeworpen als de toetjes/trifle kok . ( iedereen verzorgt een gang ) Ciao……. Frits

 4. in regel twee schreef ik : Sinds ik er via jou , ooit etc .

  Na verzending zie ik dat het woordje “er” geheel verdwenen is ……bijzonder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>