Home2023 BlogsNobelprisen / Nobelprijs Log in

Comments

Nobelprisen / Nobelprijs — 2 Comments

  1. Heb je je al door een Jon Fosse boek heen geworsteld in het Nynorsk? Is het te doen? Hij intrigeert me wel. Heb je de docu op NRK.tv gezien, Det som ikkje kan seiast? Mooi!

    • Ik heb Trilogien en Septologien gelezen. Via de link kun je die voorlees sessies beluisteren. De teksten zijn eenvoudig, woorden herhalen zich in tal van kleine veranderingen. Mij pakken de boeken, maar ik denk dat er ook lezers afhaken. Het tempo is laag. Niks voor een ADHD-er. Ik zag via Google een lijst met aanbevolen boeken. Daaruit kies ik een 3e boek. Die docu heb ik gezien. Jon Fosse is een aparte man! Net als die jonge Noorse ‘Rembrandt’. Ook een docu van op de NRK. Interessant om zijn worsteling naar perfectie te volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>