Home2024 BlogsNye vinduer? / Nieuwe ramen? Log in

Comments

Nye vinduer? / Nieuwe ramen? — 2 Comments

    • Uiteindelijk wel, m.u.v. hutten! Er zal in Noorwegen nog wel gebakkeleid worden over de uiterste datum, maar wil je de kosten stapsgewijs ophoesten, dan kun je beter op tijd beginnen (2024) en ieder jaar een deel oppakken. Onze ramen moeten zo wie zo! We doen met deze arctische kou nu ‘s avonds onze gordijnen dicht langs de schuifpui achter, want dat is een enorme koudebrug! In 2050 moeten alle huizen energieklasse A (!) bereikt hebben. Nu hebben wij dubbel pech. Onze hut is officieel geen hut maar een huis. Dus die A-klasse-vlieger gaat voor beide huizen op. We zijn er al aan gewend dat de hut als 2e huis wordt belast. Het voordeel daarvan is, dat we op beide huizen stroomsteun krijgen. En dát is nodig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>