Home2024 BlogsStrategisk Snørydding. Strategisch sneeuwruimen Log in

Comments

Strategisk Snørydding. Strategisch sneeuwruimen — 4 Comments

    • Dankjewel, Frits! Hij vloog langs en ik zag eerst alleen die witte borst en dacht: ”Een Waterspreeuw hier?” Met de forse stroom in Svelvikstrømmen (waar ik wel regelmatig zeehondjes zie dobberen) zou dat best kunnen. Maar het was dus een Brilduiker!

  1. Ha, ik weet nog goed dat ze in Tromsø de sneeuw zo in het water schoven. Alhoewel er ook een groep daar zwaar op tegen was ivm vervuiling.
    En zijn er bij jullie ook ijseenden?

    • Dat zouden ze hier ook kunnen doen: in het Drammensfjord dumpen. Plekken genoeg langs het fjord. Maar wij vermoeden, dat smeltsneeuw het riool in gaat en dan wordt gezuiverd. Dat is dan milieuvriendelijker… Ik heb op WIKI gekeken naar IJseenden, maar die komen langs de Noorse kuststrook (ook) voor en in Noord-midden Noorwegen. Olympus heeft er nog nooit 1 gevangen in de lens! Mooie eend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>