Home2024 BlogsRukjan Log in

Comments

Rukjan — 2 Comments

  1. Wat herkenbaar Rukjan, Ab&ik waren daar in 2000, gelukkig kon Ab als elektrotechnicus wel zijn hart ophalen bij die enorme techniek binnen. We zijn ook met de lift naar boven geweest en vernamen dat de bewoners/werkers met de lift een sprankje zon konden halen omdat die in het diepe dal ontbrak. Indrukwekkende film ook gezien daar, over de sabotage van de centrale om deze uit handen van de Nazi’s houden.

    • Daar kon Ab zijn hart zeker ophalen. Een en al techniek, nog steeds! Die lift nemen we de volgende keer. Daarmee krijg je vast een adembenemend uitzicht én zon. Die film bekijk je met kloppend hart, toch? Lijkt me een goed idee om deze nog een keer te zien, als we er weer geweest zijn. Dan hebben we een beter beeld van de hele omgeving. Hitler had wel een goede plek uitgekozen in dat dal. Je komt er is, maar nog ongezien uit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>