Home2024 BlogsDyr uflaks på mandag / Dure pech op maandag Log in

Comments

Dyr uflaks på mandag / Dure pech op maandag — 4 Comments

    • De ene is van het reservewiel, de andere wordt vervangen. Dus… de ‘hippe’ velg is nog niet in beeld, want het sneeuwt hier pijpenstelen. Dus Harco heeft de nieuwe banden + velgen nog niet gemonteerd!

    • Nee, ik ben blij dat ik die ”joker” kon ontwijken. Ik ben tenminste nog heel. Alleen een bonkend hart. Kosten 2.000 euro, maar dan heb je ook wat fraais draaiend onder de carosserie. We moesten toch nieuwe spijkerbanden, gelukkig! Maar geen nieuwe velgen. Nu moet ik nog harder poetsen op de bus, zodat ie nog bij de velgen past 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>