Home2024 BlogsReservert og badedrakt / Gereserveerd en badpak Log in

Comments

Reservert og badedrakt / Gereserveerd en badpak — 2 Comments

 1. Wat jammer dat jullie zo’n pech hebben met die bus Nardi
  Het weerhoud mij er eerlijk gezegd van om een bus te kopen, simpelweg omdat ik niet weet wat ik moet kopen
  Vroeger kocht je een VWbus voor het leven, maar dat is helaas niet meer zo, wanneer ik de heren technici mag geloven is het met 200duizend kilometer wel klaar.
  Jammer genoeg lopen de reparatiekosten van mijn auto ook uit de klauwen, maar jeetje wat rijdt dat ding fijn, het zou me ook nog wel spijten wanneer ik m wel wegdoe
  Maar ik rij er geen 14 jaar mee, net zoals met die oude, dat is wel zeker en met gemiddeld 2000 euro aan autokosten per jaar zoals met die auto ga ik het ook niet redden, dat wordt zeker het dubbele, maar ja………………
  Liefs en groeten,
  G.

  • Precies G! We hebben vrienden met echt een klassieke VW-bus, die misschien (inmiddels) minder reparatiekosten maakt dan de onze. Ook minder roest! Die oude VW-bussen zijn GOUD-waard in onze ogen. Ik schilder ieder jaar alle roestplekken bij! We kunnen, en jij ook wat jouw auto betreft, alleen maar hopen dat het stopt bij nog meer reparatiekosten! Toen wij de bus moesten invoeren voor ruim 30.000 euro, hadden we um ook weg kunnen doen. Maar die bus staat voor ons gelijk aan: ”prachtige tochten door woest landschap in Noorwegen, waar een gemiddelde auto niet durft te komen”! Geen stroom nodig en hoe scheef we ook parkeren, wij slapen horizontaal. Liefs en een Noorse klem terug, N

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>