Home2024 BlogsJeg nekter å ta den med! + nyheter I, II, III / Ik weiger om die mee te nemen! + nieuws I, II, III Log in

Comments

Jeg nekter å ta den med! + nyheter I, II, III / Ik weiger om die mee te nemen! + nieuws I, II, III — 4 Comments

    • De buurvrouw vroeg vanmiddag: ”Alweer 1 auto?” Ik vertelde, dat collega vrijwilligers op de Vrijwilligerscentrale en bij de Pensjonistforbundet mij steeds lopend met rugzak zien verschijnen in het dorp (45 naar beneden, 1 uur omhoog). Dan weten zij inmiddels hoe laat het is! ”Weer géén auto?” Inderdaad: gggggrrrrrrrr

  1. Wordt het niet eens tijd voor een andere auto na zoveel trammelant en gedoe met die vwbus?? Die trekt alleen maar jullie bankrekening leeg als ik het goed lees en begrijp….

    • Die VW-diesel brengt niet zoveel op, dat we een andere auto kunnen kopen met dezelfde mogelijkheden: kamperen, zonnepanelen, luchtvering, extra bodemplaten, stootbalken, terwijl ie zo klein is, dat ik um als ‘gewone’ auto kan gebruiken en ook als camper.
      Koop je vervolgens een andere auto 2e hands, begint het onderhoudscircus opnieuw! Nu hebben we het meeste elementaire wel vernieuwd (afkloppen!), dat we beter door kunnen rijden. Gewoon deze auto afrijden en uiteindelijk naar de schroot brengen. Dat hadden we ons maar bedacht in alle leeglopende ellende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>