Home2017 BlogsHeli-oefening Log in

Comments

Heli-oefening — 4 Comments

  1. Hoi Nardi,
    Gaaf joh, hangend in de lucht onder een heli. Jullie maakten én maken heel wat mee. Een avontuurlijk stel, ??

  2. Mijn zus Ina dacht dat Harco er bungelde. Puh, nee dus. Ik zou het zó weer overdoen m.u.v. de serieuze contacten met de reddingsmaatschappij. Dat was ff minder!

  3. Ik denk er altijd nog aan terug als ik een heli zie en die zie ik regelmatig op vliegafstand van Den Helder. Ik had al respect voor Redders op zee, maar na die oefening helemáál! Zwaar werk hoor! Nog een grappig detail: ik kreeg de stalen buitendeur van de reddingsboot niet open! Moesten de Redders mij galant helpen, toen ik naar buiten moest voor de oefening. Vrouwelijke Redders? Dan moet je pittig potig zijn als vrouw met spierballen als een dijkgraver!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>