HomeVW-busLhee, wat doen we er mee? Log in

Comments

Lhee, wat doen we er mee? — 4 Comments

  1. Dank voor de foto van het viltveld (en voor alle andere foto’s natuurlijk). Het is altijd leuk om inspiratie op te doen. Ik ben benieuwd wat we tijdens de viltcursus in het najaar gaan leren. Het blijft leuk om via je verhalen en foto’s bij te blijven. Heerlijk lijkt het mij om met zo’n kampeerbus rond te trekken. Heb je voor de BioLight heel veel brandstof nodig? Weet je al hoe de bermplant heet?

  2. Ja, die VW-bus bevalt heel goed. Het is toch nog kamperen, maar met een droog bed en wat meer luxe. De naam van die bermplant weet ik (nog) niet, maar hij is bere mooi en overdadig. Ik ben benieuwd of hij hier aanslaat. De BioLight brandt op houtjes en dennenappels uit de omgeving waar je staat, dus eigenlijk een trekkers-ding. Kun je water op koken, wekt stroom op (niet zoveel bij voorstellen hoor) en is erg gezellig. Compact ook. Maar in de rugzak vinden we um op onze Noorse wandeltochten té zwaar. Dan maar de mobiel bewaren voor noodoproepen! Hij heet BioLite Brander CampStove, zie Bever https://www.bever.nl/biolite-brander-campstove-mecdc32001?id_colour=5806

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>