Home2016 BlogsRhenen: gedeelde jeugdervaringen Log in

Comments

Rhenen: gedeelde jeugdervaringen — 3 Comments

  1. We blijven het bijzonder vinden, dat we allebei een deel van onze jeugd in Rhenen hebben versleten. Ik heb er erg veel kwajongenstreken uitgehaald met mijn vriendjes Johan en Its Politiek. Ik liet Harco het taluut zien van de Willibrordweg naar de Rijksweg, waar wij op een stuk karton ons naar beneden lieten glijden. Onverantwoord. Of wie het snelst van het balkon kon springen. Its heeft weken met een gebroken arm in het gips gezeten… Ik had geen schrammetje. Maar kreeg wel op mijn donder thuis. Er was op de Grebbeberg tussen de huizen nog √©√©n stukje bos. Dat was √≥ns bos. De andere buurjongens dachten daar anders over, totdat ze ontdekten dat Johan, Its en ik harde vuisten hadden. We hebben ons stukje grond verdedigd, totdat ik w√©√©r moest verhuizen :’-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>