Home2017 BlogsTil salgs en pensioen in Noorwegen? Log in

Comments

Til salgs en pensioen in Noorwegen? — 2 Comments

  1. Dank je, Gerard. We broeden er heftig op, want het is een ingrijpende beslissing. We kunnen zo wie zo een Noorse hut huren voor één jaar. Dat zou de uitvalsbasis kunnen zijn om op jacht te gaan naar óf een bestaande hut óf een tomt (stuk grond) en dan een nieuwe hut laten bouwen. In de bestaande hutten is een pittig prijsverschil. Lang niet altijd op de omvang afgemeten, maar of er wel/niet water en stroom in de hut is aangelegd en/of er ook nog afvoer naar een openbare leiding is. Zonder water en stroom, daar weten we alles van in de DNT-hutten. Het kan prima, hoor. Maar… we worden een dagje ouder! En dan maakt het voor de prijs nog uit in welk gebied je wilt wonen. Sneeuwzeker gebied? Dan gaat de prijs navenant omhoog. En dan…. de Noren komen om in de regeltjes. Afijn, we puzzelen en broeden er verder op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>