Home2017 BlogsSAS als reddende engel Log in

Comments

SAS als reddende engel — 6 Comments

  1. Oi Oi Nardi, hoe krijg je het voor elkaar! Van harte beterschap en een snel herstel toegewenst. Misschien helpt een shotje Noorwegen. Nu maar hopen dat je er geen littekens aan overhoudt. Veel plezier in Noorwegen. Marjan

  2. Harco, de ongeloooooooflijke lieverd, heeft mij helemaal weggebracht naar Solhaug! Dat was een mini-vakantie, want we genoten van deze reis, onverwacht tot en met de hut! De huisarts vond, dat ik mijn plan niet in de ijskast hoefde te leggen. Maar… het is toch een 2e graads brandwond en ik ben er zieker van dan ik dacht. Achteraf had ik beter nog een week op honk op WH20 kunnen blijven. Maar… dat is achteraf! Nu zit ik hier met stapels verbandmiddelen en ontstekingsremmers, terwijl de wond “feest viert”. Ik hoop dat ik geen Noorse huisarts nodig heb. Op de plaats rust dus!!!!

  3. Hoi Nardi …. wat vervelend om te horen dat je je zo gebrand hebt aan zo’n cooker . Ik had altijd al m’n twijfels over de veiligheid wanneer ik de reclamespotjes op tv zag . Ongelukken daarmee zitten dus ” in een klein hoekje” Oeca , Pavine en ik wensen je sterkte met je herstel en hopen dat je er geen lelijk litteken aan overhoudt . Tóch happy days in Norway …….. Frits

  4. Die “happy days” i Norge laten zich niet onderdrukken door de brandwond, hoewel… ik nu wel een kuur voor 10 dagen heb van een Noorse huisarts. Die had ik dus tóch nodig, helaas! Mulititasken in de buurt van een kokende kraan? Ik ontraad het ten sterkste!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>